L'Aurora Pizzeria
Brusselsestraat 204
3000 Leuven - Belgium
Tel / Fax : 016 29 47 90
info@laurora.be
BTW BE0846.379.636

Pizzeria l’Aurora brengt Italië naar België

Iedereen droomt wel eens van het mooie Italië. Denk maar aan de schitterende steden, de pure witte stranden en vooral aan het heerlijk eten! Dit prachtig land is onweerstaanbaar en dichterbij dan je denkt! Pizzeria l’Aurora in Leuven is dat klein stukje Italië dat je af en toe eens nodig hebt! De kruidige geuren en onweerstaanbare gerechten voeren je meteen mee op een rondreis door het land van de gnocchi, fettuccine en linguine.

De chef-kok en zaakvoerder Guilio De Feudis is geboren en getogen in het zuidelijke Puglia. Giulio wil graag dat zijn klanten zijn geboortestad leren kennen en voert daarom verse producten, zoals tomaten en kruiden, in vanuit Puglia. Zo krijg jij meteen de unieke smaak van Italië op jouw bord.

Pizzeria l’Aurora heeft een exclusief menu opgesteld met antipasti, pasta, pizza en specialiteiten van de chef. Verder kan je jouw diner afwerken met een Italiaans wijntje en afsluiten met een hemels dessert. Daarbovenop kan je een maaltijd bestellen en afhalen om er thuis een gezellige avond van te maken.

Contacteer ons zo snel mogelijk om te reserveren of een bestelling te plaatsen!

openingsuren

Ma  Gesloten
Wo - Do- Vr  12u00 – 14u30 en 18u00 – 22u30
Di- Za - Zo 18u00 – 22u30

Onze klanten aan het woord

Wie kan ons beter overtuigen van onze excellente service dan onze tevreden klanten?

Back to Top